Werkvoorbereider/Calculator

Solliciteer nu

Werkvoorbereider / Calculator

Heb jij een Bouwkundige achtergrond, ben je klantgericht en een teamspeler?
Samen met Projectleiders zorg jij voor innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten.

Full-time · Lunteren

ECHT een leuke baan als Werkvoorbereider / Calculator

Als Werkvoorbereider/Calculator speel je een cruciale rol in het succesvol uitvoeren van onze projecten. Je doet opnames en bent verantwoordelijk voor het opstellen van kostencalculaties en het maken van werkplanningen.  Samen met je team en onze leveranciers werk je nauw samen om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijd en budget worden voltooid. Je hebt daarnaast oog voor kwaliteit en efficiëntie. Vind jij dat onderstaande werkzaamheden bij jou passen, dan is dit ECHT een gave baan voor jou!

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het opstellen van kostencalculaties en offertes voor restauratie-, renovatie- en onderhoudsprojecten. 

 • Het maken van gedetailleerde werkplanningen.

 • Het aanvragen en beoordelen van offertes van leveranciers en onderaannemers. 

 • Opstellen van overeenkomsten aan leveranciers en onderaannemers

 • Je werkt nauw samen met Projectleiders en zorgt samen voor de juiste voortgang van de projecten. 

 • Het assisteren bij technische vraagstukken en het oplossen van eventuele problemen. 

Goed materieel
en gereedschap

Een passend salaris en
goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en
afwisselende projecten

Enthousiaste collega's
en een leuk team

Wat breng je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor het restauratie vak en enthousiast aan de slag gaat. Daarnaast heb je een afgeronde MBO opleiding in de richting van (bouw)techniek, aantoonbare ervaring als Werkvoorbereider/Calculator, bij voorkeur in de restauratie- / renovatiesector. Verder bezit je over uitstekende communicatieve vaardigheden en proactieve werkhouding. Naast bovengenoemde is ervaring met Autocad en/of Revit is een pre.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

 • Een goed salaris en pensioenregeling volgens CAO Bouw.

 • We bieden een stimulerende winstdeling en een feestelijke kerstgratificatie voor jouw inzet en betrokkenheid.

 • Een baan voor 40 uur per week, waarbij 32 uur per week ook bespreekbaar is.

 • Lekker werken, lekker leven. Bij een fulltime dienstverband heb je 43 vakantiedagen.

 • Leuke en informele werksfeer.

 • Trainingen via onze Takkenkamp Vakopleiding. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Wie zijn wij?

Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In 2000 stapte zijn zoon Hugo van Milt het bedrijf in en ontwikkelde het bedrijf zich tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten.

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed.

Ons credo ‘monumenten herleven’ is dagelijkse leidraad. Wij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt verder. Door gebruik te maken van zowel historische als innovatieve restauratietechnieken en –materialen, een zorgvuldige personeelsselectie, een goede voorbereiding en de onmisbare passie, brengen we de oude allure terug!

Wij staan voor het complete onderhoud aan alle type objecten en gebouwen, zowel monumentaal als niet monumentaal. Gevelreiniging, gevelmetselwerk, voegwerk maar ook restauratie van bak- en natuursteenelementen zitten in ons pakket. Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentrestauraties worden uitgevoerd en waar wij in staat zijn veel producten welke moeilijk te verkrijgen zijn zelf te produceren.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van de Takkenkamp Groep. Zowel geografisch als logistiek kunnen we u als opdrachtgever in deze vorm nog beter van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Hugo van Milt.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, Groeps-Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om monumenten te laten herleven en te bouwen aan je toekomst en een duurzaam Nederland, dan kan ik niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl