Voeger

Solliciteer nu

Voeger

Wij zijn op zoek naar ervaren, hardwerkende vakmannen met liefde voor het gevelvak. 

Full-time · Blokker

ECHT. een leuke baan als Voeger

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Koedooder, reageer dan snel op deze vacature! Wij zoeken ervaren voegers en bieden een uitdagende baan met veel kansen voor de vakman die zelfstandig en handig is. Wij vinden het vooral belangrijk dat je met passie voor het vak en enthousiast aan de slag gaat. Jij vindt het belangrijk om kwaliteit toe te voegen aan bestaand vastgoed en toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten en opdrachtgevers.

Heb je nog geen ervaring in het gevelonderhoud? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag een ECHT. vak willen leren. 

Voeger
Standplaats Blokker

Ben jij in het bezit van de volgende karaktereigenschappen, dan is deze baan voor jou en gaan we heel graag met jou aan de slag!

  • Een positieve instelling
  • Bouwkundig inzicht
  • Zelfstandig 
  • Een echte aanpakker
  • Vakmanschap (werkervaring als voeger) is een pre 


In het bezit van rijbewijs B is een harde eis. Rijbewijs BE is een pre. 

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's
en een leuk team

Hoe kan je dag eruit zien?

Werken bij Koedooder als Voeger betekent dat je je vooral bezighoudt met het onderhoud van gevels. Je vertrekt vroeg samen met je vaste collega naar een voor jou geplande locatie. Je zorgt voor de aanwezigheid van gereedschappen en materialen. Eenmaal op het project of bij de particuliere klant ga je aan de slag. Je begint met de werkvoorbereiding en zorgt ervoor dat jij en je collega’s aan het werk kunnen. Je houdt je bezig met onder andere renovatie voegwerkzaamheden, herstel- en restauratiewerkzaamheden waarbij alle voorkomende voegtechnieken en gevelwerkzaamheden aan de orde kunnen zijn. Aan het eind van de dag lever je (een deel van) het project op en ga je weer richting huis!

Wie zijn wij?

Koedooder BV is onderdeel van Takkenkamp Groep. Takkenkamp Groep is leidend specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter de Groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp Groep en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Bouw jij met ons mee?


Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96

📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl