Verkoopadviseur Particulier

Solliciteer nu

Verkoopadviseur Particulier

Ben jij enthousiast, krijg je energie van het geven van advies én het verkopen van opdrachten bij klanten aan huis? 

Dan past een baan als Verkoopadviseur Particulier ECHT. bij jou! 

Fulltime · Standplaats Apeldoorn | Werkgebied regio Utrecht

ECHT. een leuke baan als Verkoopadviseur Particulier

Werken bij Takkenkamp als Verkoopadviseur Particulier betekent dat je een heel afwisselende baan hebt. Je bent elke dag in de regio Utrecht onderweg naar particuliere klanten waar je advies geeft over isolatie oplossingen of inspecties doet van woningen van reeds telefonisch verkochte opdrachten. Samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst zorg je voor kwalitatief goed advies over isolatie en breng je offertes uit aan geïnteresseerde klanten. Takkenkamp heeft een uitgebreid productenassortiment, dus je hebt veel verschillende adviesmogelijkheden. Je hebt leuke, informatieve gesprekken met klanten en krijgt energie van het scoren van opdrachten. 

Het ene moment ben je druk met een adviesgesprek bij de klant aan huis. Het andere moment ligt je focus op de al uitgebrachte offertes en bel je deze na om de opdracht binnen te halen of werk je de technische opnames uit die bij de offertes horen. Kortom, een Verkoopadviseur Particulier is hét aanspreekpunt voor onze particuliere klanten, het gezicht van onze organisatie en je werkt samen met je collega’s van het particuliere team aan het halen van de omzetdoelen. Hierbij houden jullie altijd oog voor de wensen van de klant én de uitvoerbaarheid van de opdracht.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Adviseren/verkopen van onze producten en diensten aan particulieren.

 • Het maken en bewaken van offertes en de daarbij behorende (verkoop)doelstellingen.
 • Benaderen van potentiële klanten.
 • Doen van technische opnames om de isolatiemogelijkheden te toetsen en in te meten.
 • Het administratief afhandelen van relevante gegevens in het ons verkoopsysteem.

Daarnaast ben jij samen met je collega’s continu op zoek naar ontwikkelingen en kansen waar jullie als Particuliere Verkoopadviseurs op kunnen inspelen.

Een goede werkplek

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wat breng je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Daarnaast heb je een MBO diploma in de commerciële richting, kennis van isolatie producten, overige relevante werkervaring.

Als Verkoopadviseur Particulier ben je continu in contact met (potentiële) klanten. Daarmee fungeer je als visitekaartje van Takkenkamp Groep. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over de volgende karaktereigenschappen:

 • Communicatief vaardig

 • Representatief
 • Commercieel ingesteld
 • Resultaatgericht
 • Energiek
 • Positief
 • Accuraat

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk en enthousiaste collega’s. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Bouw jij mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl