Vastgoed Verduurzamer (gevelonderhoud en/of isolatie) Particulier

Solliciteer nu

Vastgoed Verduurzamer (gevelonderhoud en/of isolatie) Particulier

Heb je zin in een leuke baan en regel je graag je eigen werk? Ben je klantgericht, gemotiveerd en heb je een hart voor de bouw? Reageer dan op deze vacature! Al bekend in een bepaald vakgebied in de bouw, maar leer je ook graag iets bij? Tijdens jouw carrière bij Takkenkamp ontdek je alle ins en outs van het verduurzamen.
Met onze vestigingen zitten we altijd bij je in de buurt!

Fulltime / Parttime · Alle vestigingen

ECHT. een leuke baan als Vastgoed Verduurzamer Particulier

Particuliere klanten
Naast mooie zakelijke projecten werkt Takkenkamp ook dagelijks bij veel particuliere klanten. Hetzelfde werk maar in een hele andere omgeving. Speciaal voor deze klantgroep zijn wij op zoek naar vakkrachten die graag zelfstandig werken en onze organisatie klantvriendelijk vertegenwoordigen bij de particuliere huiseigenaar.

Houd jij van afwisseling in je werk en heb je graag regie over je werkdag? Reageer dan nu.

Wij bieden de vrijheid en ruimte van een klein bedrijf, maar met de mogelijkheden en zekerheid van een grote organisatie. En altijd lokaal bij jou in de buurt. 

Nog geen ervaring?
Zie jij een leuke baan bij Takkenkamp wel zitten, maar heb je nog geen ervaring in gevelonderhoud of isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden kansen aan gemotiveerde mensen die het vak graag willen leren. Via onze eigen vakopleiding en onze trainers ben je al snel een paar stappen verder!

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je vindt het belangrijk om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen en gebouwen. Kortom, wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:

• Een positieve instelling
• Handig
• Klantgericht
• Een echte aanpakker

In het bezit van rijbewijs B is een harde eis. Rijbewijs BE is een pre. 

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Hoe kan je dag eruit zien?

Werken bij Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers betekent dat je je vooral bezighoudt met het onderhoud van gevels en/of het isoleren van daken, spouwmuren en vloeren.

Je vertrekt ’s ochtends vanaf kantoor met je vaste collega naar verschillende particuliere adressen. De Werkvoorbereider neemt die ochtend met jou de opdrachten door. Je zorgt zelf dat je de juiste gereedschappen en materialen meeneemt vanuit het magazijn. Eenmaal bij de particuliere klant vertel je deze wat je die dag komt doen en hoe alles in z’n werk gaat. Je levert je werk zelf op bij de klant. Bij terugkomst op kantoor aan het einde van de dag neem je het afgeronde werk door met de Werkvoorbereider, die dit kan afhandelen met de administratie. 

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het belangrijk dat we jou naast een leuke functie ook goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, voldoende begeleiding, een veilige werkplek, een goed salaris conform bouw cao, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken naar elkaar om als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer direct of neem contact op met onze HRM Adviseur, Susan Bosman. Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail Susan via 06 - 38 30 38 94 of hrm@takkenkampgroep.nl.