Steigerbouw (hulp-/eerste) Monteur

Solliciteer nu

Steigerbouw (hulp-/eerste) Monteur

Zet jouw carrière in de steiger en kom werken als Steigermonteur bij Koedooder.
Wil jij meebouwen aan de verduurzaming van Nederland?
Wij zijn op zoek naar leergierige vakmannen met liefde voor het gevelvak.

Full-time · Blokker

ECHT een leuke baan als Steigerbouw Monteur

Als Steigermonteur ben je samen met het team verantwoordelijk voor het veilig monteren, demonteren en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties.
Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, houd je van de buitenlucht,  werk je prima op hoogte, heb je oog voor veiligheid en werk je graag in teamverband?
Lees dan snel verder! 

Wij vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor het vak en enthousiast aan de slag gaat.

Steigerbouw Monteur ● Standplaats Blokker

Herken je je in de onderstaande omschrijving en ben jij in het bezit van de volgende certificaten, dan is dit de baan voor jou!

 • Een positieve instelling

 • Communicatief

 • Een echte aanpakker

 • Zelfstandig werken

 • Geen hoogtevrees

 • Certificaat Steigermonteur (of bereid deze te behalen)

 • VCA bewijs (of bereid deze te behalen)

 • In het bezit van rijbewijs B is een harde eis. Rijbewijs BE is een pre.

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's
en een leuk team

Hoe kan je dag eruit zien?

Je hebt een mooie en afwisselende baan. De basis is het veilig monteren, demonteren en onderhouden van steigerwerk op projecten. Daarnaast denk je goed mee in de uitvoering en werk je graag in een team. Je vertrekt samen met je collega's naar een voor jou geplande locatie. Je zorgt daarbij tevens voor de aanwezigheid van de benodigde gereedschappen en materialen. Eenmaal op het project of bij de particuliere klant ga je samen aan de slag. Je begint met de werkvoorbereiding en zorgt er samen voor dat jij en je collega’s goed aan het werk kunnen. Je werkt volgens richtlijnen en werkafspraken zodat jij én jouw collega's veilig kunnen werken op hoogte. Met trots kijk je terug op de veilig, door jou neergezette steigers. Dat hebben jullie mooi voor elkaar!

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom bieden we jou goede voorwaarden. Je salaris is conform bouw CAO, dat betekent als hulp steigerbouwer minimaal € 16,56 bruto per uur. Als je in het bezit bent van een steigerbouw certificaat én aantoonbare ervaring, kan dit zelfs oplopen. 

 • Een uitgebreide inwerkperiode en goede begeleiding.

 • Een fijne, informele werksfeer.

 • Een passend salaris en pensioenregeling volgens CAO Bouw.

 • Uitdaging in je werk.

 • Enthousiaste collega’s.

 • Lekker werken, lekker leven. Bij een fulltime dienstverband heb je 48 vakantiedagen.

 • Uiteraard bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie zijn wij?

Koedooder BV is onderdeel van Takkenkamp Groep. Takkenkamp Groep is leidend specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter de Groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kan ik niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of bel, whatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk ernaar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96

📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl