Restaurateur regio Utrecht - Noord Brabant

Solliciteer nu

Restaurateur regio Utrecht - Noord Brabant

Laat monumenten herleven!

Heb jij een passie voor vakmanschap en een liefde voor historie? Als Restaurateur bij Van Milt krijg je de kans om op unieke locaties te werken, draag bij aan het behoud van ons monumentaal erfgoed. Ontdek de uitdagingen die op jou wachten!

Fulltime / Parttime 

ECHT een gave baan als Restaurateur

Bij Van Milt Restaurateurs laten we monumenten herleven dankzij de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen. Onze inzet draagt dagelijks bij aan het behoud van ons prachtige erfgoed. Wij zijn op zoek naar een gedreven Restaurateur om ons gepassioneerde team te versterken.

Over Van Milt Restaurateurs

Bij ons draait alles om liefde voor oude objecten en het herstel van monumenten. Van grootschalige restauraties tot meer ingetogen projecten, brengen wij bij onze projecten de schoonheid van het verleden weer tot leven door heel Nederland.

Jouw rol als Restaurateur

Als vakman ben jij bedreven in één of bij voorkeur een combinatie van de volgende werkzaamheden:

  • Precisie sloop
  • Metselwerk herstel
  • Voegwerk herstel
  • Natuursteen herstel
  • Betonherstel
  • Ervaring met restauratie, nieuwbouw of renovatie
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio Utrecht - Noord Brabant, waarbij je gemiddeld eens per week op onze locatie in Lunteren bent voor het bijvullen van materialen en andere zaken.

Wat wij bieden

Bij Van Milt Restaurateurs krijg je de kans om op bijzondere plekken te werken en je vakmanschap te tonen. Met een goed gevulde orderportefeuille, een gezonde werkomgeving, kwalitatief gereedschap en een prettige werksfeer met collega’s die net zo enthousiast zijn als jij, is dit de ideale plek voor jou.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je meewerken aan het behoud van ons monumentaal erfgoed? Reageer dan op deze vacature en kom ons team versterken!

Wat breng je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Dat betekent dat je het belangrijk vindt om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen, gebouwen en objecten. Je bent daarnaast in het bezit van een rijbewijs B en woont bij voorkeur in regio Utrecht - Noord Brabant. Ben jij die positieve en leergierige aanpakker die wij zoeken? Solliciteer dan direct! 

Wie zijn wij?

Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In 2000 stapte zijn zoon Hugo van Milt het bedrijf in en ontwikkelde het bedrijf zich tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten.

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed.

Ons credo ‘monumenten herleven’ is dagelijkse leidraad. Wij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt verder. Door gebruik te maken van zowel historische als innovatieve restauratietechnieken en –materialen, een zorgvuldige personeelsselectie, een goede voorbereiding en de onmisbare passie, brengen we de oude allure terug!

Wij staan voor het complete onderhoud aan alle type objecten en gebouwen, zowel monumentaal als niet monumentaal. Gevelreiniging, gevelmetselwerk, voegwerk maar ook restauratie van bak- en natuursteenelementen zitten in ons pakket. Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentrestauraties worden uitgevoerd en waar wij in staat zijn veel producten welke moeilijk te verkrijgen zijn zelf te produceren.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van de Takkenkamp Groep. Zowel geografisch als logistiek kunnen we u als opdrachtgever in deze vorm nog beter van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Hugo van Milt.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Van Milt Restaurateurs en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om
monumenten te laten herleven, te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! 

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl