Restaurateur

Solliciteer nu

Restaurateur

Ben jij een leergierige, hardwerkende vakman met liefde en passie voor het restauratievak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time / Part-time · Zelhem

ECHT een leuke baan als Restaurateur

Bij Van Milt Restaurateurs hebben wij een enorme passie voor oude objecten en laten wij monumenten herleven. Wij restaureren de meest waanzinnige monumenten in Nederland. Onze projecten voeren wij uit in Amsterdam, maar ook in de oostelijke steden zoals Arnhem, Zutphen, Apeldoorn & Doetinchem. We werken door het hele land! Onze projecten variëren van groot en compleet tot klein en terughoudend.

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een vakman die bekwaam is in één, en bij voorkeur een combinatie, van onderstaande werkzaamheden:

  • Precisie sloop
  • Metselwerk herstel
  • Voegwerk herstel
  • Natuursteen herstel
  • Betonherstel

Heb je enige ervaring met restauratie, nieuwbouw of renovatie? Reageer dan op deze vacature! 

We bieden je een afwisselende baan waarbij je keer op keer op bijzondere plekken aan het werk bent. Dit vanaf een vestiging bij jou in de buurt, in Zelhem! Een goed gevulde orderportefeuille, een gezonde werkomgeving, goed gereedschap en een prettige werksfeer met fijne collega’s maken deze werkplek echt iets voor jou!

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wat breng je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Dat betekent dat je het belangrijk vindt om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen, gebouwen en objecten. Je bent daarnaast in het bezit van een rijbewijs B en woont bij voorkeur in de Achterhoek.

Wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:

  • Positief
  • Aanpakker
  • Leergierig

Wie zijn wij?

Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In 2000 stapte zijn zoon Hugo van Milt het bedrijf in en ontwikkelde het bedrijf zich tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten.

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed.

Ons credo ‘monumenten herleven’ is dagelijkse leidraad. Wij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt verder. Door gebruik te maken van zowel historische als innovatieve restauratietechnieken en –materialen, een zorgvuldige personeelsselectie, een goede voorbereiding en de onmisbare passie, brengen we de oude allure terug!

Wij staan voor het complete onderhoud aan alle type objecten en gebouwen, zowel monumentaal als niet monumentaal. Gevelreiniging, gevelmetselwerk, voegwerk maar ook restauratie van bak- en natuursteenelementen zitten in ons pakket. Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentrestauraties worden uitgevoerd en waar wij in staat zijn veel producten welke moeilijk te verkrijgen zijn zelf te produceren.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van de Takkenkamp Groep. Zowel geografisch als logistiek kunnen we u als opdrachtgever in deze vorm nog beter van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Hugo van Milt.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Van Milt Restaurateurs en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om
monumenten te laten herleven, te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! 

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl