Projectleider Vastgoedverduurzaming

Solliciteer nu

Projectleider Vastgoedverduurzaming

Help jij ons met het verduurzamen van Nederland? Takkenkamp Groep zoekt een ervaren projectleider voor de vestiging Den Bosch! Wegens drukte en de groei, zijn we op zoek naar een energieke projectleider. 

FULL-TIME · DEN BOSCH

ECHT. een leuke baan als Projectleider Vastgoedverduurzaming

We zoeken een innovatieve en enthousiaste collega die zich bezig wil houden met het voorbereiden, organiseren en leiden van projecten. Je legt daarbij de nadruk op het procesmatig begeleiden van de projecten en hebt tegelijkertijd meerdere werken in verschillende fasen en in verschillende complexiteiten onder je hoede.

We vinden het vooral belangrijk dat je met passie voor je vak (bouw & techniek) aan de slag gaat. Je werk is onder te verdelen in de volgende gebieden: (commercieel) klantcontact, werkvoorbereiding, uitvoering, verantwoord functioneren, communicatie en innovatie. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

  • Je signaleert kansen om aan de veranderende klantwensen tegemoet te komen

  • Je geeft advies aan opdrachtgevers en richt het project van A tot Z in

  • Je bewaakt het overzicht in lopende projecten

  • Je motiveert en activeert uitvoerend personeel

  • Je bent financieel verantwoordelijk voor jouw lopende projecten

  • Je onderhoudt actief je contacten met (potentiële) klanten

  • Je bent in staat te anticiperen op knelpunten met betrekking tot capaciteit, budget en tijd voor de werkzaamheden

Een goede werkplek

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Hoe kan je dag eruit zien?

Werken bij Takkenkamp Groep als projectleider betekent dat je een afwisselende baan hebt. Je houdt je aan de ene kant bezig met het adviseren van opdrachtgevers op inhoudelijk, strategisch en tactisch niveau en aan de andere kant met het motiveren en coördineren van uitvoerend personeel. Dit doe je zowel op het gebied van isolatie als op het gebied van gevelonderhoud. Een leuke uitdaging dus!

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een goede werkplek, een passend salaris, veel afwisseling en uitdaging in je werk, een leuk team én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede sfeer.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer direct of neem contact op met onze HR afdeling.

Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail ons! 06 53 199 766 of hrm@takkenkamp.com.