Projectleider Vastgoedverduurzaming

Solliciteer nu

Projectleider Vastgoedverduurzaming

Lever een bijdrage aan het verduurzamen van Nederland. Ben jij enthousiast, innovatief en een ster in het voorbereiden, organiseren en leiden van projecten? 

Dan is dit ECHT. een baan voor jou!

Fulltime · Den Bosch

ECHT. een leuke baan als Projectleider Vastgoedverduurzaming

Ben je innovatief, enthousiast en wil je je graag bezig houden met het voorbereiden, organiseren en leiden van projecten? Dan is de vacature Projectleider Vastgoedverduurzaming ECHT. iets voor jou.  Hierbij leg je de nadruk op het procesmatig begeleiden van projecten en heb je meerdere werken onder je hoede. Deze projecten verschillen in fase en complexiteit. De combinatie zorgt ervoor dat je functie afwisselend en dynamisch is. ECHT jouw ding!

Projectleider Vastgoedverduurzaming
Standplaats Den Bosch

Hoe ziet jouw baan eruit?

 • Je signaleert kansen om aan de veranderende klantwensen tegemoet te komen.
 • Je geeft advies aan opdrachtgevers en richt het project van begin tot eind in.
 • Je bewaakt het overzicht in lopende projecten.
 • Je motiveert en activeert uitvoerend personeel.
 • Je bent financieel verantwoordelijk voor jouw lopende projecten.
 • Je onderhoudt actief je contacten met (potentiële) klanten.
 • Je bent in staat te anticiperen op knelpunten met betrekking tot capaciteit, budget en tijd.

Uitdagende en afwisselende projecten

Een fijne werkplek

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Een leuk team met enthousiaste collega's

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van (bouw)techniek en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van projectplanning en relevante wet- en regelgeving.

Naast de benodigde vakkundigheid en passie vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst. Het betekent een no-nonsense houding: je weet van aanpakken, bent positief ingesteld en je kunt goed je rust bewaren.

Waarom Projectleider bij Takkenkamp?

We waarderen onze collega’s, daarom bieden we goede voorwaarden. Dat houdt onder andere in:

 • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan met de gaafste projecten
 • Grote mate van zelfstandigheid
 • Een leuk team met enthousiaste collega's
 • Een uitgebreide inwerkperiode
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een innovatieve organisatie die nog lang niet is uitgegroeid
 • Een salaris passend bij je competenties en werkervaring
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform bouw cao, met onder andere 40 vrije dagen en een goed pensioen
 • Auto van de zaak, telefoon en een laptop

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en dat zorgt voor een goede werksfeer. Ook hebben we de Takkenkamp Vakopleiding opgezet. Hier kun je verschillende trainingen volgen om aan jezelf te blijven bouwen. 

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen integraal te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Heb je interesse?

Is dit voor jou die baan uit duizenden? Reageer dan via de solliciteer knop, we maken graag persoonlijk kennis met je. Wellicht ligt jouw toekomst wel in het meewerken aan een betere toekomst! 

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer direct of neem contact op met onze HRM Adviseur, Susan Bosman. Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail Susan via 06 - 38 30 38 94 of hrm@takkenkampgroep.nl.