Projectleider

Solliciteer nu

Projectleider bij Van Milt Restaurateurs

Heb jij een passie voor het restauratievak én krijg jij energie van het doen van werkopnames, maken van calculaties én het voorbereiden en begeleiden van projecten? Dan is dit de baan voor jou!

Fulltime · Lunteren

ECHT. een leuke baan als Projectleider

Bij Van Milt Restaurateurs hebben wij een enorme passie voor oude objecten en laten wij monumenten herleven. Dat is een mooie, maar ook complexe taak en vraagt daarom om een grondige voorbereiding en begeleiding. Daar kun jij een bijdrage aan leveren! 

Als Projectleider houd je je bezig met de technische, logistieke en organisatorische voorbereiding, calculatie en planvorming van projecten. Daarnaast blijf je nauw betrokken bij de uitvoering en ben je mede verantwoordelijk voor een positief eindresultaat. Het is jouw verantwoordelijkheid om projecten op een procesmatige manier te begeleiden. 

Als Projectleider bij Van Milt Restaurateurs heb je een zeer afwisselende baan. Aan de ene kant houd je je bezig met het adviseren van opdrachtgevers op inhoudelijk, strategisch en tactisch niveau, aan de andere kant met het motiveren en coördineren van uitvoerend personeel.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Opstellen van planningen inclusief inkoop- en werkvoorbereidingsschema
 • Inkopen van materialen, onderaannemers en materieel
 • Opstellen van overeenkomsten aan leveranciers en onderaannemers
 • Voorbereiden van realisatiewerkzaamheden
 • Inrichten van projecten en de benodigde capaciteit (zowel mens als middelen) bepalen
 • Bewaken van projectresultaten, capaciteit, budget en planning van lopende projecten
 • Verzorgen van de financiële afhandeling van projecten conform bedrijfsbeleid
 • Fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers tijdens projecten in uitvoering
 • Opstellen van technische omschrijvingen
 • Opstellen van ramingen en detailbegrotingen

Een goede werkplek

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wat breng je mee?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor het restauratie vak en enthousiast aan de slag gaat. Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding in de richting van (bouw)techniek, enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie wordt gewaardeerd en je hebt een commerciële inslag. Verder heb je kennis van projectplanning en relevante wet- en regelgeving. Je bent woonachtig binnen een straal van 40 km van Lunteren.

Herken jij je daarnaast ook grotendeels in de volgende karaktereigenschappen? Dan is deze baan ECHT. voor jou!

 • Energiek

 • Technisch inzicht
 • Teamplayer
 • Innovatief
 • Positief
 • Resultaatgericht
 • Representatief
 • Geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit

Wie zijn wij?

Van Milt Restaurateurs in Lunteren werd in 1983 opgericht door Martinus van Milt. In 2000 stapte zijn zoon Hugo van Milt het bedrijf in en ontwikkelde het bedrijf zich tot een marktspeler van formaat in de restauratiesector met een grote passie voor oude objecten.

Met de combinatie van passie voor het vak(manschap) en innovatie in de processen wordt dagelijks met veel inzet een bijdrage geleverd aan de instandhouding van ons monumentaal erfgoed.

Ons credo ‘monumenten herleven’ is dagelijkse leidraad. Wij staan voor meer dan het repareren of opknappen van oude objecten. Laten herleven gaat echt verder. Door gebruik te maken van zowel historische als innovatieve restauratietechnieken en –materialen, een zorgvuldige personeelsselectie, een goede voorbereiding en de onmisbare passie, brengen we de oude allure terug!

Wij staan voor het complete onderhoud aan alle type objecten en gebouwen, zowel monumentaal als niet monumentaal. Gevelreiniging, gevelmetselwerk, voegwerk maar ook restauratie van bak- en natuursteenelementen zitten in ons pakket. Voor projectmatige werkzaamheden beschikt Van Milt over een atelier, waar beelden- en ornamentrestauraties worden uitgevoerd en waar wij in staat zijn veel producten welke moeilijk te verkrijgen zijn zelf te produceren.

Sinds 2008 maakt Van Milt Restaurateurs deel uit van de Takkenkamp Groep. Zowel geografisch als logistiek kunnen we u als opdrachtgever in deze vorm nog beter van dienst zijn. Met behoud van de eigen identiteit en de eigen specialismen, wordt Van Milt Restaurateurs als zelfstandig onderdeel van Takkenkamp geleid door Hugo van Milt.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer direct of neem contact op met onze HR Adviseur Susan Bosman. Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail Susan via 06 - 38 30 38 94 of hrm@takkenkampgroep.nl.