Medewerker Commerciële Binnendienst

Solliciteer nu

Medewerker Commerciële Binnendienst

Krijg jij energie van het geven van advies over isolatiemogelijkheden en wil je samen met een leuk team een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland?

 Dan is dit ECHT. een baan voor jou!

Full-time / Part-time · Apeldoorn

ECHT. een leuke baan als Medewerker Commerciële Binnendienst 

Hoe ziet jouw baan eruit?

Als Medewerker Commerciële Binnendienst ben je enthousiast, representatief en heb je interesse in de verduurzaming van woningen. Samen met je collega's van de binnendienst en buitendienst verzorg je de hele klantreis voor onze particuliere klanten. 

Dat betekent concreet voor jou als Medewerker Commerciële Binnendienst dat je op een werkdag inkomende telefoontjes beantwoordt, warme leads belt die via onze website of onze partners zijn binnengekomen, dat je adviezen en offertes uitbrengt en afspraken inplant in de agenda’s van je collega's van de buitendienst. Dus ben jij een teamspeler, kun je hard werken en heb je gevoel voor humor? Dan pas jij perfect in ons team! 

Medewerker Commerciële Binnendienst (32- 40 uur)
Standplaats Apeldoorn

Vind jij dat onderstaande werkzaamheden bij jou passen, dan is dit ECHT. een baan voor jou!

 • Geïnteresseerde particuliere klanten bellen en offertes uitbrengen. Je kunt daarbij gebruik maken van digitale mogelijkheden om woningen in te meten.
 • Telefonisch adviseren over isolatiemaatregelen.
 • Agenda’s beheren van de collega's van de buitendienst.
 • Inkomende telefoontjes en e-mails beantwoorden.

Daarnaast ben jij samen met je collega’s continu op zoek naar ontwikkelingen en kansen waarop jullie als Commerciële Binnendienst op kunnen inspelen.

Waarom Medewerker Commerciële Binnendienst bij Takkenkamp?

We waarderen onze collega’s, daarom bieden we goede voorwaarden. Dat houdt onder andere in:

 • Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan
 • Een leuk team met enthousiaste collega's
 • Een uitgebreide inwerkperiode
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een innovatieve organisatie die nog lang niet is uitgegroeid
 • Een salaris passend bij je competenties en werkervaring
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform bouw cao, met onder andere 43 vrije dagen en een goed pensioen

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en dat zorgt voor een goede werksfeer. Ook hebben we de Takkenkamp Vakopleiding opgezet, hier kun je verschillende trainingen volgen om aan jezelf te blijven bouwen. 


Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde commerciële MBO opleiding, bij voorkeur kennis over isolatie en/of gevelonderhoud, maar vooral de bereidheid dit te leren.

Naast de benodigde vakkundigheid en passie vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst. Het betekent een no-nonsense houding: je weet van aanpakken, bent positief ingesteld en je kunt goed je rust bewaren.

Een goede werkplek

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! 

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl