Steigerbouw (hulp-/eerste) monteur

Solliciteer nu

Steigerbouw (hulp-/eerste) monteur

Wil jij meebouwen aan de verduurzaming van Nederland? Kom dan bij ons werken 

als (hulp-/ eerste) Monteur Steigerbouw! Wij zijn op zoek naar leergierige vakmannen 

met liefde voor het gevelvak. 

Fulltime · Blokker

ECHT. een leuke baan als Monteur Steigerbouw

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Koedooder? Reageer dan snel op deze vacature! Wij zoeken iemand die samen met het team verantwoordelijk is voor het veilig monteren, demonteren en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties. Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, houd je van de buitenlucht,  werk je prima op hoogte, heb je oog voor veiligheid en werk je graag in teamverband? Lees dan snel verder!

Wij vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor het vak en enthousiast aan de slag gaat. 

Monteur Steigerbouw (40 uur)
Standplaats Blokker

Herken je je in de onderstaande omschrijving en ben jij in het bezit van de volgende certificaten, dan is dit de baan voor jou!

  • Een positieve instelling
  • Communicatief
  • Een echte aanpakker
  • Zelfstandig werken
  • Geen hoogtevrees
  • Certificaat Steigermonteur (of bereid deze te behalen)
  • VCA bewijs (of bereid deze te behalen)


In het bezit van rijbewijs B is een harde eis. Rijbewijs BE is een pre. 

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's
en een leuk team

Hoe kan je dag eruit zien?

Werken bij Koedooder als Steigermonteur betekent een afwisselende baan! De basis is het veilig monteren, demonteren en onderhouden van steigerwerk op projecten. Daarnaast denk je goed mee in de uitvoering en werk je graag in een team. Je vertrekt samen met je collega's naar een voor jou geplande locatie. Je zorgt daarbij tevens voor de aanwezigheid van de benodigde gereedschappen en materialen. Eenmaal op het project of bij de particuliere klant ga je samen aan de slag. Je begint met de werkvoorbereiding en zorgt er samen voor dat jij en je collega’s goed aan het werk kunnen. Je werkt volgens richtlijnen en werkafspraken zodat jij én jouw collega's veilig kunnen werken op hoogte. Met trots kijk je terug op de veilig, door jou neergezette steigers. Dat hebben jullie mooi voor elkaar!

Wie zijn wij?

Koedooder BV is onderdeel van Takkenkamp Groep. Takkenkamp Groep is leidend specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter de Groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Je salaris is conform bouw cao, dat betekent als hulp steigerbouwer minimaal € 14,53 per uur. Als je in het bezit bent van een steigerbouw certificaat én aantoonbare ervaring kan dit zelfs oplopen tot minimaal € 17,49 per uur. 

Overige voorwaarden zijn onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp Groep en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of bel, whatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96

📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl