Meewerkend Hoogwerker Machinist

Solliciteer nu

Meewerkend Hoogwerker Machinist

Ben je handig, heb je een passie voor machines en vrachtauto’s?
Dan ben jij geschikt voor de job! 
Wij zijn op zoek naar een Meewerkend Hoogwerker Machinist voor de vestiging in Zelhem. 

Fulltime · Zelhem

ECHT een leuke baan als Meewerkend Hoogwerker Machinist

Heb jij geen last van hoogtevrees en ben je op zoek naar een functie waarbij je iedere dag ander uitzicht hebt? Dan is de vacature van Hoogwerker Machinist binnen Takkenkamp echt iets voor jou. Naast het bedienen van de Vrachtwagen Hoogwerker voer je zelf ook renovatie en onderhoudsklussen uit.

Als Meewerkend Hoogwerker Machinist bij Takkenkamp werk je met diverse hoogwerkers en vrachtauto’s. Zo bestuur je onze Scania voorzien van een Wumag-Palfinger met 45 meter werkhoogte of de Scania met een Ruthmann opbouw met 46 meter werkhoogte. Je rijdt hiermee naar klussen in heel Nederland. Meestal zijn het werkzaamheden die te maken hebben met metselwerk gevels, maar soms worden we ook ingehuurd door andere bedrijven.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor het vak en enthousiast aan de slag gaat. Dat betekent dat je een passie voor machines en vrachtauto’s hebt en natuurlijk geen hoogtevrees 😉.

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wat vragen wij van jou?

 • Bezit van Rijbewijs C is een harde eis. Hoogwerker certificaat is een pre. Wanneer je alleen je Rijbewijs-C hebt, krijg je de mogelijkheid om je Hoogwerker certificaat te behalen.

 • IPAF Hoogwerker gecertificeerd is een pre.

 • Je bedient de vrachtwagen hoogwerker tot soms ca 45 meter hoog.  

 • Naast het bedienen kan jij de vrachtwagen hoogwerker ook veilig installeren

 • Je bent iemand die veiligheid boven alles stelt en er zodoende voor zorgt dat elke taak veilig en goed wordt uitgevoerd.

 • Technisch inzicht/kennis is een pre.

 • Bij voorkeur in het bezit van een geldig VCA Certificaat.

Wat wij bieden?

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding volgens CAO Bouw.

 • We bieden een stimulerende winstdeling en een feestelijke kerstgratificatie voor jouw inzet en betrokkenheid.

 • Lekker werken, lekker leven. Bij een fulltime dienstverband heb je 48 vakantiedagen.

 • Leuke en informele werksfeer.

 • Trainingen via onze Takkenkamp Vakopleiding. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl