Medewerker Projectadministratie

Solliciteer nu

MEDEWERKER PROJECTADMINISTRATIE 

Ben jij een echte aanpakker?
Een ster in organiseren, structureren en coördineren?

Dan zoeken wij jou! 

Fulltime / Parttime · Blokker

ECHT een leuke baan als Medewerker Projectadministratie 

Als Medewerker Projectadministratie functioneer je in de regio als aanspreekpunt voor alle (digitale) administratie rondom projecten. Een hele afwisselende functie waarin jij de spin in het web bent voor het team van Projectleiders en Werkorganisatoren.

Medewerker Projectadministratie (24 - 40 uur)
Standplaats Blokker


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele administratie.
Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Administratief ondersteunen van de Regiodirecteur, Hoofd Productie, Werkorganisatoren en Projectleiders. 

 • Registreren, verwerken en afhandelen van klachten en schades.

 • Verzorgen van de facturatie van zakelijke projecten en consumenten opdrachten.

 • Aanmaken en administratief beheren van de projecten.

 • Registreren, verwerken en afhandelen van projectcontracten.

 • En alles wat verder zomaar op ons pad komt! 

Een goede werkplek

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in een administratieve richting en/of relevante werkervaring en kennis van het Office pakket. Je hebt affiniteit met de bouw, administratie en daar tussen.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en met plezier aan de slag gaat. Naast de benodigde kennis en enthousiasme vinden wij het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt de basis voor nu, maar ook de toekomst. Dus ben jij accuraat, ondernemend, dienstverlenend, zelfstandig, energiek en positief ingesteld? Solliciteer dan direct! 

Waarom Medewerker Projectadministratie bij Takkenkamp?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: 

 • een uitgebreide inwerkperiode,
 • goede begeleiding,
 • een fijne werkplek,
 • een passend salaris,
 • uitdaging in je werk,
 • enthousiaste collega's én
 • uitzicht op een vaste aanstelling.
We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer. Ook hebben we de Takkenkamp Vakopleiding opgezet, hier kun je verschillende trainingen volgen om aan jezelf te blijven bouwen.

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer direct of neem contact op met onze HR Adviseur, Susan Bosman. Wil je meer weten? Bel, whatsapp of mail Susan via 06 - 38 30 38 94 of hrm@takkenkampgroep.nl.