Magazijnmedewerker

Solliciteer nu

MAGAZIJNMEDEWERKER

Word een sleutelfiguur bij Takkenkamp! Als Magazijnmedewerker laat jij het magazijn op volle toeren draaien, ondersteun je je collega's in de bouw en
draag je bij aan een groenere toekomst

Full-time / Part-time · Apeldoorn

ECHT een gave baan als Magazijnmedewerker

Als Magazijnmedewerker heb je een baan met veel verantwoordelijkheid. Na jouw inwerkperiode kent het magazijn voor jou geen geheimen meer en zo weet jij straks het magazijn te laten draaien als een geoliede machine. Je zorgt ervoor dat jouw collega`s zo makkelijk mogelijk hun werk kunnen doen en met het juiste materieel op de projecten  verschijnen. Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het efficiënt en nauwkeurig verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Dit betekent het laden, sorteren, voorbereiden, repareren en uitgeven van onderdelen. Verder bewaak je de voorraadniveaus en bestel je tijdig de benodigde materialen. Een correcte administratie hoort daar natuurlijk ook bij, maar je bent ook verantwoordelijk voor de orde en netheid van het magazijn. Geen uitdaging is jou te groot!

Wat vragen wij van jou?

  • Je ontzorgt je collega`s en toont daarin zelf veel initiatief. De termen regelneef/regeltante en het mee denken in processen optimaliseren passen dan ook echt bij jou.

  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de bouw.

  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en het besef van de impact van jouw functie.

  • Ervaring in vergelijkbare functie is mooi meegenomen.

  • Bezit van Rijbewijs B is een harde eis. Rijbewijs BE en heftruck certificaat is een pre.

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Uitdagende en afwisselende projecten

Enthousiaste collega's en een leuk team

Wat wij bieden? 

  • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding volgens CAO Bouw.

  • Lekker werken, lekker leven. Bij een fulltime dienstverband heb je 43 vakantiedagen.

  • Leuke en informele werksfeer.

  • Trainingen via onze Takkenkamp Vakopleiding. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoudBij Takkenkamp werken we samen aan een groenere toekomst door woningen en gebouwen te verduurzamen en het leefcomfort van gebruikers en bewoners verbeteren. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Als jij denkt dat je deze uitdaging aankunt en het wel ziet zitten om met ons mee te bouwen aan een duurzaam Takkenkamp én een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! Laat je snel wat van je horen?

Belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken. 

☎️ 06 - 10 73 73 96 
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl

Volg ons op Instagram