Hoofd Uitvoering IMTO

Solliciteer nu

Hoofd Uitvoering bij IMTO Benelux Rotterdam

Voor onze locatie Imto Vastgoed Verduurzamers (onderdeel Takkenkamp Groep) in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Hoofd Uitvoering.

Full-time · IMTO Benelux Rotterdam

ECHT een gave baan Hoofd Uitvoering

Heb jij een talent voor het motiveren, faciliteren en (bege)leiden van collega`s? Of heb jij vanuit ervaring kennis van het bouwproces en ben je toe aan een volgende stap? Dan is dit de functie voor jou en word de rechterhand van onze Regiodirecteur Martijn!

Jouw rol:

Als Hoofd Uitvoering heb je een cruciale rol in het waarborgen van efficiëntie, kwaliteit en veiligheid voor onze uitvoerende medewerkers. Een mooie uitdaging die in onze ogen goed past bij een mensgerichte, enthousiaste en productiegerichte collega.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Fungeren als aanspreekpunt voor de uitvoerende collega’s.

 • Zorgen voor een optimale aansturing van uitvoerende collega’s, zowel in kwalitatief als kwantitatief opzicht, om zo een optimaal bedrijfsresultaat te behalen.

 • Collega’s voorzien van heldere (werk) instructies en richtlijnen en het tijdig bijsturen bij afwijkingen.

 • Veiligheid staat bij ons enorm hoog in het vaandel. Je zorgt dan ook voor naleving van veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.

 • Creëren van een werkomgeving waarin de uitvoerende collega’s succesvol kunnen functioneren en zichzelf kunnen ontwikkelen. 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in de richting van (bouw)techniek.

 • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie.

 • Je herkent je in de definitie van natuurlijk leiderschap en bent in staat om bij problemen snel en effectief te handelen.

 • Je streeft continu naar perfectie, procesverbetering en kostenbeheersing. 

Wat wij bieden? 

 • Een mooie, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een organisatie waar in we ons onderscheiden met passie voor het vak en innovatie in het proces.

 • Lekker werken, lekker leven. Bij een fulltime dienstverband heb je 43 vakantiedagen.

 • Pensioenopbouw volgens de bouw-cao.

 • Leuke collega's en een informele werksfeer.

 • Trainingen via onze Takkenkamp Vakopleiding. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Wie zijn wij?

Imto Vastgoed Verduurzamers is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van vastgoedonderhoud en renovatie. Wij beschikken over deskundig personeel en passen de modernste technieken toe. Hierdoor kunnen we elk onderhoudsproject vakkundig uitvoeren, van ontwerpfase tot oplevering. Zo zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet gevelonderhoud en renovatie bedrijf met goed opgeleid en ervaren vakkundig personeel.

Takkenkamp Groep is dé specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoudOns doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Bouw jij met ons mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, HR Recruiter voor Takkenkamp Groep. Als jij denkt dat je deze uitdaging aankunt en het wel ziet zitten om met ons mee te bouwen aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! Laat je snel wat van je horen?

Belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken. 

☎️ 06 - 10 73 73 96 
📧  r.oleman@takkenkampgroep.nl