Allround gevelmedewerker

Solliciteer nu

Allround gevelmedewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste allround gevelmedewerkers.
Ben jij een leergierige vakman en heb je een passie voor het vak
van hakken, reinigen, voegen en metsel-herstelwerk? 

Dan is dit ECHT dé baan voor jou!.

Fulltime / Part-time · Imto Vastgoed Verduurzamers

ECHT een leuke baan als allround gevelmedewerker 

Hoe kan je dag eruit zien?

Als Allround Gevelmedewerker bij Imto Vastgoed Verduurzamers houd je je bezig met het onderhoud van gevels waaronder herstelwerkzaamheden, het reinigen van gevels, verwijderen van bestaand voegwerk door slijpen of uithakken en het aanbrengen van nieuw voegwerk.

Aan het begin van je werkdag zorg je voor de aanwezigheid van de benodigde gereedschappen en materialen en vertrek je samen met je vaste collega naar een voor jou geplande locatie. Eenmaal op het project of bij de particuliere klant begin je met de werkvoorbereiding, zodat jij en je collega’s aan het werk kunnen en ga je aan de slag met het gevelonderhoud. Aan het eind van de dag lever je (een deel van) het project op en ga je weer richting huis.

Wat vragen wij van jou?

Je vindt het belangrijk om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen en gebouwen. Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Imto Vastgoed Verduurzamers, maar heb je nog geen ervaring in het gevelonderhoud? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en zich het gevelvak eigen willen maken. Voordat je aan de slag gaat, word je eerst alle kennis over gevelonderhoud bijgebracht. Tijdens jouw carrière leer je alle ins en outs kennen!

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat.
In het bezit van rijbewijs B is een eis. Rijbewijs BE is een pre. 

Goed materieel en gereedschap

Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Enthousiaste collega's en een leuk team

Uitdagende en afwisselende projecten

Wie zijn wij?

Imto Vastgoed Verduurzamers (onderdeel Takkenkamp Groep) is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van vastgoedonderhoud en renovatie. Wij beschikken over deskundig personeel en passen de modernste technieken toe. Hierdoor kunnen we elk onderhoudsproject vakkundig uitvoeren, van ontwerpfase tot oplevering. Zo zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet gevelonderhoud en renovatie bedrijf met goed opgeleid en ervaren vakkundig personeel.

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leef comfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Vanuit onze professie beïnvloeden we de directe leef- en werkomgeving van heel veel mensen. Dat is een mooie taak waar we met de juiste groep mensen zorgvuldig invulling aan geven.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een uitgebreide inwerkperiode, begeleiding, een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Bouw je mee?

Mijn naam is Ruben Oleman, Groeps Recruiter voor Takkenkamp Groep. Zie jij het wel zitten om te bouwen aan je toekomst én aan een duurzaam Nederland, dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken!

Solliciteer direct of belwhatsapp of mail mij, ik vertel je graag meer over de vacature!
Ik kijk er naar uit om van je te horen en te zien hoe jij ons team kunt versterken.

☎️ 06 - 10 73 73 96
📧 r.oleman@takkenkampgroep.nl